Tai Chi School Van der Laan

   Bewust Ontspannen  Bewegen

Wat mijn leerlingen zeggen

Mijn ervaring met Tai Chi is dat je, om Tai Chi te kunnen doen, elke gedachte los moet laten. Je komt dus helemaal uit je hoofd. Ik heb na de TaiChi altijd meer energie dan ervoor en merk dit ook als ik er thuis mee bezig ben. Ik zie aan Edwin dat het echt zijn passie is om Tai Chi te doen , maar ook om het ons te leren. Ik doe het nu 4  jaar en ga nog steeds, met veel plezier, iedere week naar de les. (Petra, tai chi, juli 2017)

Edwin is een rustige aardige man.
Het zijn groepslessen maar geeft veel persoonlijke aandacht.
Hij kan op verschillende niveaus werken, en besteed veel aandacht aan je houding.
Ik doe al heel lang Tai Chi met een grote tussenpoze, bij Edwin leer ik een andere vorm maar mijn vaardigheden komen goed van pas.
Ik beveel Edwin zeker aan. (Marie-Louise, tai chi, juli 2017))

Edwin is een leuke gezellige leraar.
Hij legt de tai chi vorm goed uit, en Ik leer veel van hem.
Tai chip is fijn om te doen en rustgevend.
In het begin is het best moeilijk.
In de loop der tijd lukt het steeds beter. (Roze, tai chi, juli 2017)

Al enige jaren doe ik met veel plezier tai-chi. Edwin perfectioneert voortdurend de schijnbaar eenvoudige oefeningen en heeft oog voor de mogelijkheden en beperkingen van iedereen.In de loop der tijd ben ik me steeds beter bewust geworden van (foute) lichaamshoudingen en -bewegingen. En altijd kom ik met meer energie thuis dan toen ik vertrok. (Ton, tai chi light, juli 2017)

Elke vrijdagmorgen weer fijn om met Edwin tai chi te doen!
Heel veel variatie, Edwin pakt van alles aan, rustgevend en ontspannend! 

(Jopie, tai chi light, juli 2017)

Ik volg al bijna 5 jaar de lessen Tai Chi bij Edwin. Tai Chi brengt mij rust, de energie stroomt, ik voel me er ontspannen door. Edwin is een perfecte docent. Deskundig, aandachtig, ontspannen, bescheiden. (John, Tai chi light, juli 2017)

Vijf jaar geleden deed ik een proeflesje en ik wist het meteen" dit past bij mij "                                     
Sinds die dag ga ik elke vrijdag met veel plezier bij Edwin naar de tai chi les. 

(Thea, Tai chi light, 2017)

Het geeft mijn lichaam en geest  rust en kom daardoor dichter bij mezelf. De manier hoe jij rustig en met veel geduld les geeft vindt ik geweldig. 

(Toos, Tai chi light, Augustus 2017)

E-mailen
Bellen