Tai Chi School Van der Laan

   Bewust Ontspannen  BewegenWat mijn leerlingen zeggenDe lessen bij Edwin ervaar ik als bijzonder prettig. Zijn manier van lesgeven is heel rustig. Edwin is zeer kundig in het doorgeven van de houdingen in detail, waardoor mijn aandacht meer naar binnen gaat en ik de energie voel stromen. Het gebeurt soms wel dat de bewegingen als in een stroom vanzelf gaan. Ik ben al een aantal jaren bekend met Tai Chi, maar de lessen van Edwin lijken toch meer met mij te doen in positieve zin. Ik ben blij met Edwin als Tai Chi en Qigong leraar en hoop dat ik nog lang lessen bij hem mag volgen. (Rosana 2023)

I am doing martial arts and strength training for a long time, so I decided to try something new. Edwin introduced me to TaiChi & QiGong and already from the first lesson, I knew I would implement the practice in my daily routine. I absolutely adore Edwin's classes. Borna (2023).

In 2011 startte in Berkel-Enschot een cursus tai-chi. Ik dacht: 'ik ga maar eens kijken of het iets voor me is.' Intussen doe ik het dus al 12 jaar. Het is een plezier om onder leiding van Edwin op een rustige manier alle spieren van je lichaam te trainen en je bewust te worden van een  ( verkeerde) lichaamshouding. En tijdens de oefeningen verdwijnt vanzelf alle mogelijke stress .Na de les voel ik me fit en ontspannen.
Ton (2023)

Edwin legt de oefeningen goed uit. Fijne opbouw in lessen. Hij houdt rekening met iemand zijn beperkingen. Zo kan ik ook zittend meedoen. Oefeningen worden op rustige muziek uitgevoerd. Hij is geduldig en speelt in op de behoeften/vragen van de leerlingen. Kristel(2023)

Al 12 jaar volg ik de tai chi lessen bij Edwin. De lessen hebben mij veel gebracht. Volledige ontspanning die de hele dag doorwerkt. En de energie die je voelt stromen. Dit allemaal door de rust en deskundigheid die Edwin uitstraalt. Een verrijking van mijn leven.          Ietje (2023)

Voor mij is het een uur rust in mijn hoofd, waar Edwin mij goed mee ondersteund. Geeft rustig en duidelijk zijn lessen. Ben erg blij dat ik bij deze Tai Chi met Edwin als leraar terecht ben gekomen!  Lilian (2023)

Een jaar nu volg ik de Tai Chi lessen van Edwin in Berkel Enschot. Een fijne docent die de oefeningen technisch goed uitlegt, maar ook de achterliggende informatie deelt zodat je weet waarom het goed is voor je lijf. Edwin zorgt er voor dat de lessen altijd leuk zijn om te volgen en heeft ook oefeningen die uitdagend zijn om uit te voeren. Na het uur is mijn lijf gereset en mijn hoofd weer leeg!
Leonie (2023)


Al geruime tijd volg ik de Tai Chi-lessen bij Edwin. Hij is niet de eerste Tai Chi-instructeur die ik heb gehad, maar hij onderscheidt zich op een bijzondere manier. Naast het aanleren van de vorm en de technieken, gaat Edwin dieper in op het waarom achter de verschillende houdingen en posities. Hij deelt zijn uitgebreide kennis over de martiale toepassing van Tai Chi, waardoor mijn leerervaring nog interessanter wordt en zich ontwikkelt als een voortdurend leerproces.
Het feit dat Edwin zijn kennis en expertise op een begrijpelijke manier overbrengt, maakt mijn leerervaring des te waardevoller. Hij weet de complexe concepten van Tai Chi te vertalen naar praktische en toepasbare lessen, waardoor ik de essentie van deze eeuwenoude kunst beter kan bevatten en integreren in mijn eigen beoefening.                                                                                                               Ed (2023)

Ik heb tai chi les van Edwin sinds 2010. De lessen zijn zo opgebouwd dat je toch al je spieren voelt ook al zijn alle bewegingen in slow motion. Toen ik 13 jaar geleden begon was ik nog fit nu niet meer., maar  alles wordt aangepast zodat ik toch mee kan doen. Edwin heeft veel geduld met iedereen en legt alles wel honderd keer uit !,.                                                                                                               Marie  Thérèse (2023)

Mijn ervaring met Tai Chi is dat je, om Tai Chi te kunnen doen, elke gedachte los moet laten. Je komt dus helemaal uit je hoofd. Ik heb na de TaiChi altijd meer energie dan ervoor en merk dit ook als ik er thuis mee bezig ben. Ik zie aan Edwin dat het echt zijn passie is om Tai Chi te doen , maar ook om het ons te leren. Ik doe het nu 4  jaar en ga nog steeds, met veel plezier, iedere week naar de les. (Petra, tai chi, juli 2017)

Edwin is een rustige aardige man.
Het zijn groepslessen maar geeft veel persoonlijke aandacht.
Hij kan op verschillende niveaus werken, en besteed veel aandacht aan je houding.
Ik doe al heel lang Tai Chi met een grote tussenpoze, bij Edwin leer ik een andere vorm maar mijn vaardigheden komen goed van pas.
Ik beveel Edwin zeker aan. (Marie-Louise, tai chi, juli 2017))

Edwin is een leuke gezellige leraar.
Hij legt de tai chi vorm goed uit, en Ik leer veel van hem.
Tai chip is fijn om te doen en rustgevend.
In het begin is het best moeilijk.
In de loop der tijd lukt het steeds beter. (Roze, tai chi, juli 2017)

Al enige jaren doe ik met veel plezier tai-chi. Edwin perfectioneert voortdurend de schijnbaar eenvoudige oefeningen en heeft oog voor de mogelijkheden en beperkingen van iedereen.In de loop der tijd ben ik me steeds beter bewust geworden van (foute) lichaamshoudingen en -bewegingen. En altijd kom ik met meer energie thuis dan toen ik vertrok. (Ton, tai chi light, juli 2017)

Elke vrijdagmorgen weer fijn om met Edwin tai chi te doen!
Heel veel variatie, Edwin pakt van alles aan, rustgevend en ontspannend! 

(Jopie, tai chi light, juli 2017)

Ik volg al bijna 5 jaar de lessen Tai Chi bij Edwin. Tai Chi brengt mij rust, de energie stroomt, ik voel me er ontspannen door. Edwin is een perfecte docent. Deskundig, aandachtig, ontspannen, bescheiden. (John, Tai chi light, juli 2017)

Vijf jaar geleden deed ik een proeflesje en ik wist het meteen" dit past bij mij "                                     
Sinds die dag ga ik elke vrijdag met veel plezier bij Edwin naar de tai chi les. 

(Thea, Tai chi light, 2017)

Het geeft mijn lichaam en geest  rust en kom daardoor dichter bij mezelf. De manier hoe jij rustig en met veel geduld les geeft vindt ik geweldig. 

(Toos, Tai chi light, Augustus 2017)
E-mailen
Bellen